Semester.

Nu har vi, eller rättare sagt Christian semester i 3 veckor. Känns så konstigt att tillbringa den hemma med dagsutflykter på schemat. Saknar så otroligt mycket att åka till landet. Har inte tillbringat en hel sommar hemma på många år men nu blir det så. Till den dag Linn är bättre och inte får så svåra anfall så får vi vara i närheten av Silvias.

I fredags var vi på middag hemma hos en av mina bästa vänner Mathilda som fyllde 35 år. Det var så otroligt trevligt och roligt att träffa hennes vänner som jag inte hade träffat innan. Linn fick små korta "ryck" i ena armen aldeles i början när vi kom och senare också i ena benet. Men inget mer hände. Tack för en supermysig kväll Mathilda <3!!

Liam och Tim kom i lördags kväll och blir här i två veckor. Varje dag frågar de hur många dagar det är kvar tills det att Hampus och Lukas kommer. Tydligen tråkigt att bara vara med oss ;)

Igår var vi vid havet och solade och fiskade krabbor. Vi får passa på att åka så fort solen är framme för regnet verkar snabbt ta över denna veckan *morr*

Måste bara säga en mysig sak om Linn. Hon är en otroligt kramgo tjej. När hon kramas, vilket hon gör väldigt ofta, så håller hon hårt runt om halsen lägger huvudet på axeln och säger mmmmmmm. Heeeeeelt underbar är hon <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!