Samtal med Tove

Idag hade jag telefon tid med Linn´s läkare Tove. Hon är inte nöjd med Linn´s anfalls situation så därför höjer vi hennes Topimax med en halv kapsel på morgonen. Sist vi höjde höll hon sig anfallsfri i 5 veckor så håll tummarna nu!

Att anfallen har ändrat karaktär kan bero på att vi gör medicin ändringar (fasar ut fenemalet) Men vi ska fortsätta och höjer som sagt Topimaxen i stället.

EEG svaret har ej kommit. Tove kommer ringa så fort det kommer så får vi se vad det säger.

Magnet kamera röntgen då.... Hon vill vänta in liiite mer tid för att kunna se ordentligt. Men som hon sa så är misstankarna stora om en mindre missbildning i hjärnan som hon vill kunna hitta. Chansen är större om hon blir 1,5 år eller till och med lite äldre. Blir under våren 2012.

Tove frågade mycket om Linn pratar.. Det gör hon ju, fast på sitt sätt. De orden hon säger är: Hej, pappa, titta, där, kom och gott..... Det är lite tidigt att säga men Topimaxen kan tyvär ha en inverkan på talet. Att hon inte hittar orden. Neuropsykologen ska göra en utredning om det senare. Det är ff för tidigt.. Tar man sedan bort Topimaxen så kommer orden igen.... <3<3<3

Hon hade skrivit ett intyg inför dagis start om varför Linn behöver en personlig assistent. Det var jobbigt att höra det hon skrivit (hon läste det för mig). Säger det igen.. VARFÖR JUST DU LINN??? Varför skulle denna sjukdom drabba dig??

Vill avsluta med att skicka en stor kram till Ebba och hennes familj som idag är på Astrid Lindgrens sjukhus med stort hopp om en ljusning i Ebbas anfalls situation <3


Kommentarer
Postat av: Malin

Tack snälla du, vi är hemma igen fulla av förväntningar. Nu väntar vi på att få köra igång.

Kram

2011-10-24 @ 20:06:19
URL: http://barnmedepilepsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!