Lukas sjuk

Idag ligger Lukas hemma och mår illa //: Hoppas verkligen inte att det är magsjuka! Än har han inte kräkts i alla fall. Han ligger på sitt rum och spelar x-box för tillfället. Får väl se hur det utvecklar sig eller om det är falsk larm ;)

Hampus dator är nu skickad ifrån Stockholm. Wohoo! Fick ett mejl om det igår så den väntas komma idag eller senast i morgon. Gissa om jag har en förväntansfull son hemma nu! Han har sparat ihop alla pengar själv. Den kostade 4500kr inkl frakt. Sedan har vi lånat en skärm. Tangentbord och mus hade vi.

Linn mår prima! Det är nästan för bra för att vara sant. Går nästan och väntar på att det ska slå till men vi kanske har fått kontroll på Ep:n nu!!?? Höjningen av Topimaxen gjorde verkligen dunder! Hon har lite ofrivilliga ryckningar då och då men det kan ju faktiskt lika gärna vara medicinen som gör det. EEG kommer visa det.

Uttrappningen av Fenemalet går också bra. Från att ha haft 2,5 tabletter på morgonen och 3 tabletter på kvällen är vi nu nere på 1 tablett morgon och 1,5 tablett kväll. Vi tar bort 1/2 tablett var fjärde vecka så i mitten av Februari är den borta helt!

Regnet öser fortfarande ner över Partille. Regn, regn regn... Kommer bli en lång höst och vinter...

Kram i höstrusket!


Kommentarer
Postat av: Malin

Vad glad jag blir, hoppas verkligen att epilepsin håller sig lugn.

Krya på dig Lukas och jag håller tummarna för att Hampus dator kommer idag.

Ha det bra i regnet.

Kram Malin

2011-09-21 @ 08:46:12
URL: http://barnmedepilepsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!