Plakettjakt

Idag startade dagen med plakettjakt för Hampus på Lundbybadet. Klockan 08 var det insim. Det gick jättebra för Hampus i hans heat. Av sex startande kom han som nummer ett i mål. 25m frisim simmade han och tiden blev 18 sek.


Hampus är på bana tre. Han har en klar ledning.

Hampus har verkligen hittat sin sport. Riktigt kul att se han simma!

Christian åkte vid 12tiden idag för att lämna sina söner. Sedan blir han kvar i Borås. Vi ser han på tisdag kväll <3 Vi ska försöka få tag i en pendlarbil till Christian så att jag och barnen har en bil hemma. Det har gått bra utan ett tag men nu känner jag att det börjar bli jobbigt. Åker inte kommunalt med Linn. Inte längre sträckor i alla fall. Från Allum och hem fungerar men inte längre.

I kväll ska killarna och jag mysa till det, efter att Linn har somnat, med att se sista Twilight filmen. Ska bli riktigt mysigt.

I morgon är det ny vecka och kort vecka dessutom. Påsklov hägrar :) Skönt för grabbarna och vi hoppas på fina soliga dagar!


Kommentarer
Postat av: Lena Sundqvist

Vi tänker bara positiva tankar nu!! Linn och ni kommer att ha en härlig, lugn påsk och lov. Vilken duktig simmare, när man ser honom på OS så vet man var man såg honom först <3 <3 <3

2012-04-02 @ 06:58:20
URL: http://korpoga.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!