Ny vecka!

I lördags hade vi kalas för älskade Lukas! Det var en nöjd kille, på något sätt är det extra roligt att ordna kalas för de övriga barnen. Känns som att man alltid ger Linn så mycket av vår tid, och så är det ju. Fast inte heller så konstigt..

Söndagen bjöd på sol och tur var det för Lukas skulle springa lilla Göteborgsvarvet. Han sprang på 5,52 minuter och av 250löpare hamnade han på plats 117. Bra jobbat!!

Iag har Linn och jag varit på förskolan igen. Kort vecka denna veckan och vi stannar två timmar per dag. Inga trötta tårar idag :) Toppen!

Har ringt sjukhuset idag och efterfrågat nytt intyg för "vård av allvarligt sjukt barn" Det gamla gick ut nu 30/4 så det är bra om försäkringskassan får in ett nytt. Ska även be Tove om ett nytt vårdbidrags intyg. Vi blev ju bara beviljade ett halvår och läget är fortfarande likadant så vi söker igen.

Christian läste igår boken som Ann skickade till oss. Han fick nästan en aha upplevelse. Han sade att det var som att läsa om sig själv...... Tack Ann <3


Kommentarer
Postat av: Malin

Har också fått boken men inte lyckats läsa den än,

ska ta fram den och lägga vid sängen.

Fick en känsla av att det kan vara bra även för mig.

Kram

2012-05-14 @ 17:24:05
URL: http://barnmedepilepsi.blogg.se/
Postat av: Ann Andersson

Så skönt att den hjälper er precis som den hjälpt mig... det blir liksom lättare när man förstår sina känslor och reaktioner... man blir bekräftad när man läser boken och det är gott.

Ha en bra vecka och långhelg Jenny. <3 <3 <3

2012-05-15 @ 09:52:34
URL: http://ketogenmat.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!