Lugnat sig!

Nu känns det som att det börjar lugna sig igen. Kramperna igår fortsatte på eftermiddagen, ett på kvällen var lite längre och jag trodde vi skulle behöva bryta med epistatus men det hävdes. Hon blev så trött av det så hon somnade i min famn <3

Idag är det lugnt, inte ett anfall än så länge. Det känns skönt för oss alla. Det har varit en jobbig vecka med sammanlagt 19 anfall och 7 doser akutmedicin.

Nu hoppas vi på några lugna dagar. Efter samtal med neurosköterska idag så ska de ringa mig igen på måndag. Är det fortfarande lugnt då så tar vi första vaccinationen för vattkoppor. Men det måste vara lugnt. Drar det igång igen så får vi skjuta på det.

Det kommer antagligen heller inte bli någon förskola för Linn på några veckor. Risken att gå dit och bli sjuk är för stor då hon har så dåligt skydd mot sina kramper just nu.

Sedan, om det skulle dyka upp ett nytt vattkopps fall på förskolan, så skulle det innebära samma svåra situation som blev i fredags när hon kom in med ett status anfall. Det är inte värt det.....


Kommentarer
Postat av: Catrin

Önskar framförallt Linn en anfallsfri, men naurligtvis gäller det er alla, helg så att batterierna kan laddas hos er alla..
Kraaam!

2013-02-08 @ 13:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!