Besök hos Tove.

Igår var vi ju hos Tove. Blev väl egentligen inte så mycket klokare än innan. Anfallen är ju på tok för många och de ska bort! Anfallsfrihet är svårt men hon ska inte ha så många varje vecka.
 
Till att börja med ska vi byta ut Iktorivil mor Frisium. De verkar på samma sätt, förutom att Iktorivil är vanebildande. Den kan tappa effekt och större dos krävs. Vi är kvar på samma dos sedan lång tid tillbaka. Frisium är ett licenspreparat så det tar några veckor innan vi kan starta upp det.
 
Blir det ingen bättring ska hon få stiripentol. DIACOMIT. Efter tvillingarnas erfarenhet av den skrämmer den mig men samtidigt så vet jag att det absolut inte behöver bli så. Tiden får visa helt enkelt. Frisium först!
 
Vi kommer lägga en större dos frisium mot kvällen för att se om sömnen blir bättre. Vi medicinerar ännu inte för den, men blir det inte bättre så är det nog dags att börja göra det. Circadin är det vi kommer ge i så fall. Hjälper henne att stanna i sömn när hon somnat. Linn har inga insomnings problem. Där emot har hon vakna perioder under natten, timmar. Eller så vaknar hon väldigt ofta. 
 
Vattkopps vaccinet ska tas så fort som möjligt. Ev redan nu på måndag. 
 
Mer var det väl egentligen inte. Inte praktiskt i alla fall. 
 
Tack för alla hejjarop! Det är jäkligt tufft emellanåt, stor kram!!!

Kommentarer
Postat av: Diana

Jag håller tummarna att Linns medicinbyte skall minska anfallen och hjälpa henne att få sova bättre på nätterna. Fy det är så orättvist att att lilla Linn (och alla andra små kämpar) drabbats av den den här hemska sjukdom! Även om jag inte kan sätta mig in i er situation så förstår jag att det är jäkligt tufft emellanåt... Ingen skall behöva ha det så. Ni är en underbart fin familj! Stor kram <3<3<3<3

2013-01-16 @ 07:55:52
Postat av: Mia

Hållet alla tummar och tår att medicin bytet hjälper!!! Tänker på er och finns här!!! Klart anfallen måste ner!!! Ni är såna kämpar!!!! Fina Linn kämpa på❤❤❤ kram

2013-01-16 @ 20:32:01
Postat av: Nettan

Styrkekramar till er Nettan

2013-01-16 @ 20:42:55
Postat av: Ann

Kramar och styrka Jenny. Tänket på er och hoppas medicinbytet ska ge effekt. Kram och lycka ♥♥♥

2013-01-17 @ 09:07:31
Postat av: Sandra

Hej fina, fina du!

Hoppas precis som andra här att det ska bli bättre med medicinbyte.
Fina Linn, jag önskar så att livet blir snällare mot dig och din kämpande familj. <3

Vi tycker att vi har fått bort en hel del myoklonier när vi höjde Frisiumet senast, men är rädd att det blir en höjning till. Tror att vi också skulle behöva högre till kvällen då Disa också vaknar framåt natten och har svårt att komma till ro igen.

STORA KRAMAR till er! <3

2013-01-17 @ 21:12:25
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!