Vårt paradis.

I helgen har vi varit på landet. En av de bättre helgerna har det varit. Vi har påbörjat bygget av staket på verandan. Bästa Robin kom och hjälpte oss. 

Killarna har jobbat och slitit. De håller på att gräva ut för ett växthus vi ska ha. Vi måste odla lite nu när vi har möjlighet :) 

Hela lördagen var vi ute, hela familjen. Så fantastiskt skönt!!

Söndagen bröt Linn med ett anfall, ett längre som inte ville släppa taget. Det är otäckt vad man vänjer sig. Det kändes som en evighet och jag vart helt skakig efteråt. 












Kommande vecka känns redan tung. På torsdag åker vi till Stockholm. Vi ska ta farväl av Nova. Så overkligt sant. Det kommer bli tungt, riktigt tungt. Kan inte fatta att hon inte finns med oss längre...

Kommentarer
Postat av: Diana

Bilderna ifrån ert alldeles eget paradis ser så mysiga, fridfulla och ljuvliga ut! Ni är så värda denna till synes underbara plats och jag hoppas kunna besöka er där så småningom. Så tråkigt och synd att Linn fick en sån otäck och lång kramp men det är ju tyvärr så monstret Dravets jobbar. Det slår bara till när och var som helst. Skönt ändå att allt gick bra och att ni slapp ambulans. Sänder 1000 styrkekramar inför kommande tunga och jobbiga vecka då ni tvingas ta farväl av vackra stjärnan Nova 🌟. Livet är verkligen inte rättvist! Kramar 💜💜💜

2014-03-16 @ 19:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!