En härlig helg!

Vi har haft en riktigt mysig helg! I lördags promenerade vi allihopa upp till kåsjön för invigningen av den nya stranden. Där var massa aktiviteter för barnen och allt var gratis så de sprang runt och provade på det mesta! Till min lycka fick man även prova på optimistjolle och Lukas testade och faktiskt gillade det :) Så nu är han anmäld till nybörjarkurs och börjar antingen nu i Juni eller i Augusti. Kul!! På kvällen fick jag lite tråkiga nyheter :( Har ju fått kontakt med en tjej via Epilepsiforumet som har en dotter som också har epilepsi med ganska mycket anfall. Hon har varit anfallsfri i ca 5-6 veckor men spenderade nu tiden på IVA sedan torsdag kvällen med Midazolam dropp. Hon hade fått ett anfall som inte gick att bryta med stesolid och kramperna hade fortsatt att avlösa varandra. Usch, det är ju det som är det lömska med denna sjukdom. Den bara kommer, från en blixt från en klarblå himmel!! Tänker på dig lilla A. All styrka och kärlek till dig, din bror, mamma och pappa <3. I söndags hade Lukas turen att få följa med en kompis och hans föräldrar till Liseberg. Lukas hjälpte han när han skadade sig illa i ett brunnslock och för att visa deras tacksamhet så bjöd de med han på Liseberg! Han hade en jätterolig dag och vann dessutom stjärnvinsten i PLOPP! Min lilla mamma var som vanligt här igår och hjälpte mig med barnen. Det är alltid lika mysigt när hon är här.... Idag ringde sjukgymnasten och Linn ska dit om en dryg vecka. Känns skönt att gå igenom hennes lilla kropp och utveckling så slipper jag kanske oroa mig så mycket. Linn har fortfarande inga anfall. Har nu varit anfallsfri i 10 dagar!!

Pankaksfest :)


Yrvädret Linn


Livet ler :)

Livet känns riktigt bra just nu :) Linn har idag varit helt anfallsfri i en vecka vilket är fantastiskt! Jag vet att det kommer tillbaka men just nu så njuter vi till fullo av tillvaron. Det märks även på grabbarna att deras oro för Linn har minskat. De är mycket lugnare än de var för bara ett litet tag sedan. Christian trivs superbra på sitt nya jobb vilket naturligtvis också gör att han mår bättre :) Min älskade syster Anna har förlovat sig nyss med sin Lukasz vilket också gläder mig enormt mycket!! Det är som sagt mycket som är positivt just nu så jag försöker rida med på denna stormen så länge det bara går!! Det händer saker med Linn nästan varje dag nu. Hon har hittat kastrullskåpet och drar gärna ut ALLA kastruller och sitter och bankar på dem. Idag är det fredag och Lukas har beställt pannkakor så det ska jag strax ställa mig och steka till grabbarna. Christian är och hämtar Liam och Tim. Får se vad vi hittar på för kul i helgen. Det är invigning av den nya stranden i kåsjön i morgon så kanske om vädret tillåter så åker vi dit. Det var en hel del roliga aktiviteter för barn. Fick en kallelse för Linn till Tove idag. Hon ska dit om dryga tre veckor. Då kan jag samla på mig lite frågor.....

Min målgång.

Så gick jag då i "mål" som de kallar det på viktväktarna. Skönt att äntligen vara klar, fast det har egentligen inte varit varken jobbigt eller svårt. Det har bara rullat på. 14,2 kg har jag gått ner :) Nu gäller det ju bara att hålla detta! Har hoppat på jämviktsprogrammet också, lika bra när man ändå håller på. Pratade med sjukhuset igår igen. Behövde mer medicin på Keppra och jag passade även på att fråga om Linn ska ha sin vaccination nu om ca 2 veckor. Jag varken vill eller vågar ge henne några vaccinationer utan Tove´s godkännande. De ringde mig idag igen och visst ska hon ha sin vaccination :)Nu när det har lugnat sig med anfall så ska väl lillskruttan börja krångla nattetid.... I natt var hon vaken mellan kl 02,00 till 05,00. Underbart! Och jag fullkomligt vägrar gå upp! Förstår inte varför hon blir så pigg?? Var och var annan natt är det så här. Hon är vaken mellan 1-3 timmar. Lite tröttsamt men är väl övergående! Det är kul att se alla framsteg hon gör.. Lilla hjärtat. Nu går hon längs med alla möbler även i köksgången. Håller sig lite lätt mot skåpen. Hon når en massa nu också :) Idag hörde jag bara hur massa vatten rann ut och när jag tittade på henne hade hon händerna på fönsterbrädan och fått tag i ett glas med vatten i (försöker få rötter på en pelargon) och naturligtvis fått det över sig :) Bara att sätta henne i badet för hon luktade blomvatten! I kväll är det dags för Hampus crawl skola igen och om det inte regnar får det bli en promenad för mig under tiden :))

Lilla Göteborgsvarvet!

Igår sprang Lukas lilla göteborgsvarvet. Han var riktigt duktig! Inte en enda gång hade han tränat. Av 514 st löpare kom Lukas på plats 147! han var jätteduktig! Linn har fortfarande inga anfall, kan dock se i ögonen på henne då och då att "något händer" Kan inte riktigt förklara men min magkänsla har ju stämt förut när jag tror att något är på G.... Christian såg det även han idag också. Ikväll har jag varit ute och gått med Mia, en MIL blev det :) Hoppas mina 7 hg är borta i morgon....

Nyss sprungit 1,3km..


Sebbe och Linn gungar :)


Grillkväll

Igår var det lördag och jag var ute två gånger och promenerade med Linn. Sammanlagt igår så gick jag 1,3 mil! Känns bra! Ska försöka gå massvis nu så jag blir av med de där 7hg som är hur svåra som helst och bli av med känns det som. Linn håller sig stabil! Inte ett enda anfall har det varit! Igår hade vi en grillkväll hemma hos oss. Sebbe fyller år på tisdag så vi firade han igår. Det var riktigt trevligt! Trots att det inte var så varmt så satt vi ute till klockan 20,00. Idag är det söndag och dags för Lukas att springa lilla göteborgsvarvet! Jag ska dit och kolla han och jag har en bra känsla att han kommer knipa en bra plats! Med hans inställning så kan det ju inte bli annorlunda!! Han ska ju VINNA, så enkelt är det ju bara. Ska bli kul sen. Christian lagar just nu till Sushi, hmmm..... har ju inte lyckats lära mig att äta det ännu men vi får se :)

Fredag :)

Vad underbart det är när Linn inte har några anfall :) Man inser hur mycket hennes anfall styr hur man sj mår på något sätt. Tror jag har sagt det förut men vardagen blir till lyx! Alla vardagliga ting blir lyx! Idag missade jag "middagsdosen" med Iktorivil med 30 min!? Ställer alltid klockan på 13.30 så den ringer när det är dags för medicin men idag missade jag ställa klockan! När hon inte har anfall är det så svårt att förstå hur dålig hon verkligen kan bli och hennes mediciner är livsviktiga för henne! I övrigt idag har vi idag varit och hämtat Lukas nummerlapp till lilla göteborgsvarvet som han ska springa på söndag. Han ska vinna :) Den inställningen har han, underbara unge. Och vem vet????? Kanske är det Lukas som vinner på söndag...... Hampus och Lukas åkte till Mikael idag och jag hoppas de får en riktigt mysig helg! Christian och jag har just satt i oss 1 kg räkor och lillsnurfis har somnat. Nu blir det att bara ta det lugnt och kolla tv. Förresten, Linn sov i sin säng i natt med det nya larmet. Verkar som att det fungerar bättre när jag testar det.. Anfall idag är ANFALLSFRITT!!

Anfallsfri dag!

Idag har vi bara lullat runt hemma och inte gjort mycket alls. Linn har för första gången på väldigt länge haft en ANFALLSFRI DAG!! Helt underbart för min lilla skrutta. Hon är så go och glad hela tiden och de dagar som är så här lugna ska jag verkligen försöka njuta av. Var på föräldramöte på Hampus och Lukas skola. De håller på med en ganska stor omorganisering. Hoppas det kommer bli bra. Bad Susanne (rektorn) att skicka hem informationen så jag kan gå igenom det i lugn och ro. Larmkillen kom idag igen med de nya delarna till larmet Dp nu hoppas jag att det ska fungera. Linn söver inte speciellt bra mellan oss....

Samtal med Tove.

Känner mig lite dämpad efter samtalet med Tove idag. Vet inte varför faktiskt. Det blir ingen MR röntgen förrän Linn är ca 18 månader. Bilderna kommer inte bli bättre nu. Hennes hjärna måste få växa lite till. Vi får hålla oss flytande med medicinering fram till dess. Kanske är det därför jag känner som jag gör. Att det inte kommer hända något på ett halvår. Men nu fick hon ju Topimax igår och kanske kanske hon faktiskt svarar bra på den! Linn kommer bli kallad till en neuro-psykolog och en sjukgymnast nu, förhoppningsvis innan sommaren. De ska utreda så att hon ligger i fas utvecklingsmässigt. Tove tror inte att utvecklingen kommer avta men hon vill säkra den nu IFALL ATT den skulle avta. Känns skrämmande. Men som jag sagt innan så är Linn en enormt stark själ som kommer fixa detta! Iövrigt pratade vi bara om situationen, hur vi ska hanka oss fram. Om de kan göra något mer för övriga familjen. Men jag är nöjd. Vi har psykologen som killarna går till. Lukas var där idag. Jag hoppas och tror att det hjälper han. Linda, kuratorn, har även ringt mig och vill att jag kommer till henne så det kommer jag nog göra. I övrigt har det varit lugnt anfalssmässigt för Linn. Två lugna dagar nu, det känns skönt! Anfall idag slutde med 1 st :) (otroligt men sant!)

10 års ålders skillnad


Lukas leker på skeppet på östra :)


Många tankar.

Idag har jag haft många tankar och funderingar kring Linn's sjukdom. Min lilla skrutta intar mer läkemedel än vad jag och många andra inte ens kommer i närheten utav. Vi började ju med ytterligare en medicin idag, Topimax. Får se vad den har för inverkan på min prinsessa. Det är små kapslar fyllda med korn och nu i början ska hon bara ha 1/2 kapsel per dag. Det betyder att jag får ta isär kapseln, hälla ut kornen och dela upp i två högar. Haha, ser nog skumt ut för den som går förbi när jag delar upp vitt pulver i två lika högar, haha. I morgon är kirurgkonferansen och jag väntar med spänning på samtal ifrån Tove för att höra vad de kommer fram till. Var och vägde mig idag förresten. Ynka 3hg hade jag gått ner. Har 7 hg kvar sedan är jag i MÅL!!! Anfall idag slutade med 3 st.

Linn's dagliga intag av medicin, 2 ggr om dagen.


Kraftigare anfall :(

Igår var en tung dag anfallsmässigt. Anfallen har dessutom blivit kraftigare. Vi (Linn och jag) åkte till Mölndal på fm för att hälsa på Helen och goa lilla sysslingen Emily. Vi tog en promenad och drack kaffe och tjötade lite. Emily bara log hela tiden. Ett underbart litet charmtroll är hon! Sebbe kom förbi en sväng. Helt vidrig tandvärk har han och kinden var svullen som en hamsterkind! Usch, såg verkligen ut att göra ont! Em var vi bara hemma. Anfallen avlöste varandra. Det är svårt att vara positiv och stark när oron kommer och tar över. Men med min familj, släkt, vänner och gud's hjälp ska vi genom våra tankar fixa detta!!! Linn kommer bli bättre, så är det bara! Anfall igår slutade på 33 st. Idag har det startat upp lugnare. Har haft 2 st. Pratade med Tove en snabbis och hon gav Linn en ny medicin, Topimax, som jag ska åka ner och hämta sedan för att börja ge henne idag. Vi hann inte prata så länge men jag hann fråga varför anfallen blir kraftigare och svaret jag fick var att "hennes epilepsi är så elak och vi hindrar en del men inte allt" Vi skulle höras i morgon efter konferensen. Återigen ställer jag mig frågan: Varför just Linn och varför den värsta sorten......

Söndag.

Idag har Lukas haft sitt barnkalas hemma hos sin pappa. Jag frågade dem om de kunde ha det då jag inte vill ha så många barn här samtidigt för Linn´s skull. Allt var väldigt lyckat och återigen hade jag en nöjd kille hemma :) Mamma har som vanligt varit här då Christian har lämnat Liam och Tim. De åkte ganska tidigt idag då Christian skulle vila lite på em innan han börjar sitt nya jobb! Han börjar sin första vecka med att jobba natt! Tror detta jobbet kommer bli SUPER :) Linn har haft en bättre dag än igår anfalls mässigt. Vi gick upp 6,30 i morse och då fick hon Iktorivil direkt. Det tar ca 20-30 minuter för de´t läkemedlet att verka så hon hon hann få 4 anfall på morgonen. Sedan var det lugnt nästan hela dagen. Hon fick några stycken till på em. Hon har blivit en riktigt liten mammagris... Bara mamma som gäller (nästan iaf)I morgon ska jag ringa sjukhuset för att fråga om larmet. Tycker inte det fungerar som det ska. Larmar efter ibland 3-4 sek och ibland larmar det inte alls, utan jag tittar till henne och då lyser larmknappen fast sändaren har inte gett ifrån sig något ljud. Linn sover ff hos oss på natten. Anfall idag blev 10 st. Nu ska jag, tro det eller ej, kolla hockeyfinalen :)

Kalas för Lukas!

Idag har vi haft kalas för Lukas. Han blev ordentligt uppvaktad och fick många fina presenter :) Jag är så tacksam att ha en sådan fin familj och släkt. Han var supernöjd med uppvaktningen idag! Kul med en nöjd kille :) Linn har haft många anfall idag. Gav henne Iktorivil direkt på morgonen när hon vaknade men det blev en del ändå. Hoppas det bara var så idag så att hon inte redan kräver en högre dos av Iktorivilen. Anfall idag slutade med 24 st.

Igen....

I morse var det dags igen. Vi gick upp 06,15 och redan efter 15 minuter hade Linn sitt första anfall. Efter 15 minuter kom anfall nr 2. Detta våt större. Hon Krampade ganska kraftigt i vänster ben/fot och stundom i hela kroppen. Jag gav stesolid och anfallet våt hävt efter 13 minuter. Jag var i valet och kvalet på att ringa ambulans då lillskruttan stundom hade generella kramper. Men det klarade sig. Tror att nu när hon inte får stesolid var och var annan dag så biter stesoliden bättre på henne, därför gick det bra idag. Efteråt var hon ganska medtagen.... Min lilla ängel.... Ringde sjukhuset och frågade om jag kan ge Iktorivil direkt när Linn vaknar på morgonen. Då kanske vi slipper de stora. Fick ok på det så från och med i morgon testar jag :) Christian åkte till Ödeshög för att hämta grabbarna idag så jag, Hampus, Lukas och Linn har haft en mysig em tillsammans. Vi grillade kött och majskolvar. På kvällen kom grabbarna och hela klanen blev sluten <3 Anfall för Linn idag blev 5 st varav ett som jag fick bryta med stesolid.

Linn mumsar majskrokar medans mamma grillar :)


Stesolid igen..

Då fick man för att man säger att det har blivit stabilt.. Linn startade upp morgonen med en hel del anfall. Hon fick ytterligare ett sådant som hon hade igår med frånvaro. Börjar med kramper, sedan blir hon frånvarande någon minut för att sedan avsluta med kramper. Efter det är hon "normal". Gav Iktorivil 6,45 ist för att lugna kramperna men jag hann inte. Bara några minuter senare så hade hon ett större anfall. Hennes högra ARM låste sig i en kramp. Jag väntade ca 2 minuter men det ökade och gick även över i vänster arm så jag gav stesolid. Anfallet var hävt efter 10 minuter. Efteråt var högerarmen förlamad ca 30 min. Kändes lite jobbigt att behöva ge Linn stesolid idag men samtidigt så är det ju nästan 2 veckor sedan hon fick det.. Hon hade några anfall ytterligare senare under dagen. Städade lite hemma idag inför helgen. Vi ska ju fira Lukas :) Diana var här och hälsade på på kvällen. Hon hade med sig jätte fina kläder till Linn och även lite arvekläder från Filip. Det tar jag tacksamt emot. Tack :) Anfall idag för Linn slutade på 10 st varav ett där hon var frånvarande och ett som jag fick bryta med stesolid....

Mer medicin...

Dagarna rullar på. Har en känsla av att det har stabiliserats lite anfallsmässigt på Linn. Hon hade iof ett skumt anfall idag. Det började med kramper och medvetandebortfall som varade dryga 45 sekunder. Sedan var hon frånvarande och drog huvudet åt vänster. Detta höll i åt ungefär 2 minuter. Sedan släppte det. Kan ju också varit så att hon blev lite medtagen av anfallet. Det var ganska starka kramper. Det är så svårt ibland att veta! Viktigaste är iaf att hon blev "normal" sedan igen. Ringde sjukhuset idag också. Behöver mer Iktorivil och Fenemal. Passade på att fråga om Linn ska fortsätta med b6. Tove får ge besked. Det är ju ingen fara att ge henne..... Ringde även apoteket så de fick beställa hem Iktorivilen. Den kommer i morgon efter kl 16,30. Har börjat promenera en massa nu. Måste bli av med mitt sista kg. Har endast ett ynka kvar att gå ner. Hampus har sin crawl skola idag så medans han simmar så promenerar jag :) Linn har idag haft 8 st anfall.

Utkast: Maj 10, 2011

En helt vanlig dag har passerat igen. Strålande sol har det varit. Försöker att vara ute så mycket som möjligt. Linn har som vanligt varit på strålande humör. Hon blir stadigare för varje dag som går. Hon kommer nog gå runt sin 1- årsdag eller strax därefter. Hon har inte haft många anfall idag. Man får njuta av de dagar som är så lugna. Lukas har varit hos tandläkaren. Han fick massa beröm över hur duktig han är med sin tandställning. Det syns redan en stor skillnad :) Lukas fick biobiljettet på posten idag. Från sin gudmor Johanna. Han blev jätteglad :) Kvällen idag avslutades med en 7km lång promenad. Jag har 1kg kvar att gå ner.... Hade varit skönt att klara det snarast! Linn's anfall idag slutade på 4st! Linn har ju anfall varje natt också men de brukar jag inte skriva ner.

Lukas födelsedag!

Idag är Lukas födelsedag. Han fyller 8år. Det var så roligt att uppvakta han i morse. Han är så enormt tacksam för allt! Kräver inte mycket. Han var jätteglad och fick precis allt han önskade <3. Har tagit det lugnt idag oxå..... Linn har haft lite mer anfall idag, började med 7 st direkt på morgonen innan medicinering. Lillsnuttan har ramlat mycket idag :( Haft otur helt enkelt för det har inte varit anfallen som har gjort det. Hon har slått bakhuvudet, örat och pannan..... Vi grillade i em, Lukas önskemål och åt kladdkaka! På lördag blir det vuxenkalas och på söndag makeradkalas hos pappa! Många har ringt och gratulerat han idag och det har kommit brev på posten till han! Känns kul, härligt att se han nöjd!!Linns anfall idag slutade på 18st.

Lukas 8 år 9/5 2011!


Härlig helg.

Det har varit en lugn och skön helg. Linn har lugnat sig anfallsmässigt, ligger på ca 10 per dag nu. Det märks tydligt att Iktorivilen faktiskt hjälper. Det har varit och är fortfarande riktigt härligt väder. Vi har bara tagit det lugnt och umgåtts med vänner. Igår började jag med en långpromenad på 6 km. Riktigt skönt. Sedan tillbringades mer eller mindre hela dagen på vår underbara uteplats! Vi har sol från morgonen kl 8 till kl 15,00 på em. Riktigt skönt är det. Vi grillade på em och umgicks med våra grannar. Anfall igår slutade på 9 st. Sitter nu och väntar på MIA. Vi ska promenera 6 km igen :) Linn sussar gott i sin vagn så det är bara att rulla med henne. Christian är och fiskar, får se om han kommer hem med middag :)

prinsessan!


Vår solstråle!


Samtal från Tove.

Tove ringde mig idag. Det är nu konstaterat att det är med 100% epilepsi Linn har. Som det ser ut så startar anfallen i frontalloben och hennes vänstra sida är mer påverkad. EEG´t stärker också Toves tankar om att det är ett ärr eller en mindre missbildning i hjärnan som är orsaken till epilepsin. Det betyder också att det är därför att den är svårbehandlad...... Men vi ska fixa detta! Det är jag helt säker på!!! Nästa onsdag, om en och en halv vecka ska Tove på en kirurgkonferans där de kommer att ta upp Linn. Tove vill göra en mrt ganska snart för att gå på djupet där den ev ärrbildningen sitter. Det är vad som är planen just nu. Vi väntar ff in de genetiska proverna innan vi gör ngn medicinändring. Tove är positiv och det är även vi. Linn kommer att bli bättre! Samtalet med Tove kändes ok. Blandade känslor är det. Men som sagt, jag är helt säker på att Linn kommer ha det mycket lindrigare med sin EP i framtiden. Hampus och Lukas har åkt till Mikael idag. Jag hoppas de får en riktigt mysig helg där. Vet att de ska fira Lukas i morgon :) Han fyller nämligen 8 år på måndag. Linn's anfall idag slutade på 13 st.

Slappardag.

När det lugnar sig med Linns anfall blir det som att jag själv slappar till det. Har inte gjort många knop idag, vilket är ganska skönt emellanåt. Märker ganska tydligt att den senaste höjningen av Iktorivilen hjälper. Den tar inte bort anfallen men det är lugnare och de stora är borta. Linn har inte fått stesolid sedan i lördags :) Tror inte B6 hjälper även om det har varit lite lugnare de två senaste dagarna. Nästan helt säker på att det är Iktorivilen. Anfall idag slutade på 11st.....

En helt vanlig tisdag :)

Idag har det varit något lugnare med anfallen. Skönt för Linn att ha någon lugnare dag emellanåt. Har tagit det väldigt lugnt hemma idag. Tog en liten promenad till affären bara. Christian sade upp sig från FTE igår :) Nu slipper han dem! De har inte varit justa där. Han börjar sitt nya arbete sen 16/5! Grattis grattis älskling, bra jobbat! Lukas har lekt med Emil efter skolan. Och Hampus har sin crawl skola nu ikväll. Jag är ff så glad över resultatet igår. Det känns riktigt bra. Larmet kom ju igår som sagt och det kommer vara en liten inkörningsperiod tills vi vet att det inte är falsk larm. Det är ganska känsligt. Men jag tror ändå att det kommer hjälpa oss en del. Att vi båda kan koppla av lite lite mer på kvällarna. Anfall idag är 14 st.

Videoövervakat EEG!

Så då var det avklarat, det videoövervakade eeg´t. Var riktigt nervös i morse då Linn inte skulle få sina mediciner och jag skulle köra med henne till Sahlgrenska i den värsta morgontrafiken. Vet ju att hon har MÅNGA anfall på morgonen innan medicinering. Glömde ju skriva igår men anfallen slutade på 31st...... I natt har hon haft några också, har inte räknat men det var säkrt mellan 4-7 st. Morgonen idag startade som vanligt med en del anfall och när vi åkte hade hon anfall i bilen. Det var lite jobbigt.. Som tur var så somnade hon strax efter vi kommit ut på E20. Väl framme kopplades hon upp till EEG och det tog en hel timma tills första anfallet kom. Det kom två stycken med 10 minuters mellanrum. Sedan somnade hon såklart :) Vi hade en 90säng utan sidoskydd så det var ganska jobbigt att sitta med henne där.... När hon vaknat frågade jag om man kunde se ifall de anfallen som hon hade haft var registrerade. Då fick hon ett till :) Doktorn kom och tittade på det registrerade och han var NÖJD!!!!! Hon fick ytterligare tre anfall när han var där, super!! Han visade mig hur tydligt det syntes när hon fick anfallen och att de startar i frontalloben!! Det känns så bra, att det äntligen visade någonting! Så nu ska läkaren granska hennes eeg och återkomma till Tove som återkommer till mig! Bra jobbat Linn! Du fick anfall när du skulle :) Sedan har det naturligtvis fortsatt. Hon är uppe i 17st anfall idag, får se hur det slutar. Hampus och Lukas har åkt till Mikael en sväng för att grilla idag. Kul för dem, Lukas ville gärna stanna över natten men det blir inte denna gången. Nu kom just larmet till Linn, ska gå och kika när installationen görs!

Uppkopplad!


Video eeg.....

Nu håller vi alla tummar som finns att Linn lämnar ifrån sig anfall i morgon! Hon har nämligen fått tid på Sahlgrenska kl 08,00 för ett videoövervakat eeg. Ringde till sjukhuset förut för jag tycker det är för många anfall för vad jag klarar och de ringde mig för en stund sedan och berättade att hon ska in på eeg. Jag ska höja Iktorivilen i kväll till två droppar och i morgon bitti ska hon inte få sin morgondos med medicin. Så förhoppningsvis kommer anfallen och de på Sahlgrenska blir nöjda och hon kan få sin medicin. Så det inte blir helt galet! Håll nu alla tummar!!!!!

1a Maj.

Igår var mamma här hela dagen. Hon brukar vara det när Christian åker och lämnar Liam och Tim. Många anall blev det igår också. Utspridda över dagen. Försöker verkligen så gott jag kan att vara positiv i allt som sker men det är svårt! Anfall igår blev 18st. Idag har det startat upp kraftigt. Linn gick upp 6,30 och när klockan var 07,20 hade hon redan haft 15 anfall!!?? Gav medicin och sedan dess är det lugnt. Vet inte om jag ska ringa sjukhuset eller inte. I dagsläget händer ju inget ändå. Barnen är lediga från skolan idag då det är studiedag. Hoppas de hittar någon att leka med..... Hallonben ringde igår! Hon kommer när Lukas fyller!!! Ska berätta det för han idag, han kommer bli superglad <3<3<3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!