Rädd.

Har fått ett tredje samtal från en förälder detta år att ett vackert dravet barn har gått vidare till andra sidan. Förutom dessa tre samtal vet jag att det är ytterligare tre barn till. I Sverige.  

Hur är det möjligt?

Rädd.

Anfall

Vi är på landet. Igår vaknade Linn utan kramp. Första natten på länge och vi hoppades på en krampfri dag. Hon behöver verkligen det. Men på em kom den. Ett frånvaro anfall. Blick som drog åt vänster. Fick bryta med buccolam. 

Otäckt med anfall som inte är så vanliga kommer. Men det gick ju bra. Även denna gång.

Natten till idag har präglats av många anfall. Fyra stycken. Akutmedicin även i natt.Julafton

Bästa julafton på länge.

Linn hade storkramp kl 07 julaftons morgon. Resten av dagen var det lugnt. Vi var ensamma med barnen denna jul. Endast mormor som kom.

Det var toppen. Passade Linn jättebra. Tomten kom och alla barnen blev superglada. Deras miner var obetalbara ❤️

Även denna dag, juldagen, har börjat med storkramp. Trist. 

Önskar lite lugn för vår sessa ❤️
Jul

Dagen före julafton idag och jag sitter med min kaffekopp. Lugnt och skönt. Linn har haft sin andra stora kramp redan. Hon vart jätteblå på den sista. Linn har anfall nästan varje dag. Vi har höjt diacomit lite, ska höja mer om två veckor.

Träffade Tove i veckan. Då Linns anfall mestadels är under sömn nu så ska vi byta till ett nyare och bättre larm. Inte för att detta är dåligt men det har några år på nacken.

Jul firar vi på hemmaplan. Lättast och bäst för Linn. Idag kommer Liam och Tim. Julgodisbak och skinka ska göras. Uppesittarkväll. 

Linn ska få sin andra influensa vaccination idag oxå. Får se hur det blir då hon är lite krasslig. En seg förkylning som inte vill ge sig. 

Dagarna går i ett och det händer massor men jag hinner aldrig skriva känns det som. 

Hoppas ni alla får en fin jul och framförallt frisk.

Kram

Vaccination

Idag har Linn fått influensa vaccination. Hoppas den passerar lindrigt. En till tre dagar efter kickar det igång i kroppen. Så ett extra öga som vakar nu. Hon kan gå till förskolan.

Jag och Christian (och Linn) hade en underbar helg på landet. Vi behövde det. 

Igår var vi bjudna till vänner för adventsmys. Jättetrevligt och mysigt.

Söta fina Josefine gick inte vidare till final. Synd. Hade varit kul att se henne i Globen. Hon kommer ju visserligen uppträda ändå men med de andra idolerna.

Men jag slår vad om. Att om vi blickar framåt ett år så är det Josefine vi hör och ser på radio och tv osv. Det är jag säker på :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!