Fick ett samtal i em som gjorde mig orolig för Linns framtid 😔


LÀkarbesök

Bra besök idag. Provtagning ocksÄ. Kom fram till att vi gör en sista, ganska kraftig ökning av diacomit. FÄr vi ingen bÀttre anfalls situation börjar vi plocka bort medicin för att byta helt. Men dÄ har vi testat sÄ lÄngt vi kan.

Jag Ă€r sĂ„ trött. Tar 1 förĂ€ldra dag ledigt varje vecka men Ă€r Ă€ndĂ„ sĂ„ konstant trött. Alla kravmpnĂ€tter med Linn tar styggt. SĂ„ mĂ„nga anfall. Över 60st redan i oktober och mĂ„nga dagar kvar av mĂ„naden.

Har Àven haft strul med bÄde fÀrdtjÀnst och skolskjuts men orkar inte dra allt igen. Kanske inte konstigt jag Àr trött.

Ny utvecklingsbedömning har vi ocksÄ pÄbörjat och den Àr tung...


Assistans och skola

Äntligen vĂ„gar jag skriva att vi har hittat tvĂ„ underbara assistenter till Linn. De har fĂ„tt en tuff start med mĂ„nga anfall pĂ„ skrutt men dĂ„ vet de ocksĂ„ allvaret. KĂ€nns sĂ„ bra i hjĂ€rtat och jag hoppas de blir kvar hos oss lĂ€nge. Linn tycker mycket om dem bĂ„da tvĂ„. Jag Ă€r sĂ„ tacksam för assistansen dĂ„ Linn fĂ„r ett helt annat, bĂ€ttre liv med dem i sitt liv. De Ă€r hennes förlĂ€ngda arm kan man sĂ€ga. SĂ„ sĂ„ bra ❀

Tror ocksÄ jag vÄgar sÀga att skolan börjar fungera. En lÀrare, fantastisk sÄdan, Àr pÄ plats och det har blivit en helt annan struktur. KÀnns tryggt! SÄ kanske kanske det vÀnder nu.

TyvĂ€rr har Linn ökat med anfall. MĂ„nga mĂ„nga. Vi har tid med Dr Tove pĂ„ onsdag. Hoppas pĂ„ ngt mirakel som vanligt 💜


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pÄ www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!