Saga

Igår somnade Saga in. 
Så ledsamt och otroligt tragiskt. Mina tankar finns hela tiden hos familjen som förlorat två av sina tre barn. Så fel, så fruktansvärt fel .

Finaste flickorna är nu återförenade i himlen 💜 


Kämpa Saga!!!

Just nu kämpar Saga för sitt liv. Ett hjärtstopp på 15 minuter igår gör att hon nu ligger nersövd i kyla. Hennes liv svävar just nu mellan liv och död.

Mamma, ge Saga den styrka hon behöver för att klara detta. Tala om för henne att det inte är hennes tur. Inte ännu. 

Gode Gud. Jag ber dig hjälpa denna flicka tillbaka. Tillbaka till sina föräldrar och bror. Ge henne den styrka och kraft hon behöver. Amen.

Ljusen brinner för dig Saga och jag hoppas våra böner blir hörda 🙏🏼

Vettigt möte

Blev ett bra möte idag. Ny resurs som börjar på måndag med en veckas upplärning. Trevlig tjej som visade intresse för Linn. Hoppas det blir bra.

Tänk om akt detta kunde skötts snyggare. Trevligare ordval och annan förståelse. Nu är det som det är och vi hoppas det blir bra.

Linns feber håller i sig. Bara en kramp idag ändå. Lyckats hålla den runt 38 Så konstigt bara då hon inga andra symptom har :/

Finaste tjejen 💗

Orkeslös

Idag är vi kallade på möte att träffa den tilltänkta efterträdaren som resurs. Hon kanske är toppen. Vi ver inte. Besvikelsen är ff stor efter rektorns presentation och övrig personal från förskolan. 

Vi har även fått svar om assistans. Vi har inte fått det vi önskat. Men tillräckligt för att kunna anställa en assistent på heltid och en till på timmar. De tyngsta, nätterna, får vi ta själva. 

De bedömer väldigt konstigt och hårt. Inte en enda timma för kommunikation fick Linn. För att hon är 5 år. En femåring har inte behov av att kunna kommunicera förstår ni..... Att Linn fyller 6 år om två månader spelar ingen roll. Hon är 5 år nu. Från 6 års ålder finns behov av kommunikation....

Blir förundrad över hur vårt samhälle fungerar. Allt kring Linn är gissning. 

Linn pratar ingenting, har inga tecken eller använder bilder. Kan inga färger, räkna. Ingenting. Men ett barn som är 5 år, närmre 6, behöver inte kunna det!!!

Så är det. 

Vi kör igång med detta och ju äldre Linn blir desto mer timmar kommer vi söka.

Just nu ligger Linn i feber. Kraftiga kramper i natt och buccolam. 
Vår lilla sjukling. Kräver ständig övervakning. 


Vi är utan resurs

"Lina" kan börja på fredag och vara ansvarig för Linn. Har ni möjlighet att stanna några minuter extra vid lämning och berätta det viktigaste om Linn.

Detta ringde förskolechefen om tidigare idag. Jag har gråtit och varit osams med henne!
Aldrig någonsin jag lämnar vår dotter i händerna på ngn jag aldrig träffat innan. Ngn Linn aldrig träffat innan. Så otroligt besviken 😔


Till saken hör att övrig personal avsäger sig allt om Linn. "De vill inte Jenny, hör du vad jag säger?" Orden ekar i mitt huvud.

Får det gå till så här??


Krampskriket

Det är med hjärtat i halsgropen jag rusar till Linn när jag hör hennes krampskrik. Det är fruktansvärt. 
Denna månad har startar usel för Linn. Redan 27 anfall. Som vi registrerat. Säkerligen fler under nattsömn. 

Oro. Denna ständiga oro och rädsla. Försöker leva som vanligt men det är svårt 
Stressen tär på kroppen.

I morse vaknade vi med en, ursäkta, nerbajsad Linn. 
Magsjuka :/
Hoppas det är snabbt övergående.

Så många anfall....

....under natten att jag tappar räkningen. Hon börjar tidigt, runt 01 tiden och fortsätter hela natten. Sedan går hon upp vid 05?? Anfallen är korta, vissa längre. Många har det typiska "krampskriket" hon skakar enormt inne i kroppen. Inte så synligt utanpå. Jättekonstig är det. 
Buccolam hjälper inte för att bryta seriekrampandet.  Rätt vad det är kommer en riktigt elaking. Med vidriga ryckningar och andningspåverkan. 

Jag känner mig helt slut! Sömnbrist och stor oro. Att jag gick upp till 75% samtidigt som jag började min vikt och träningsresa var väl inte optimalt. Men det funkar! 

Klockan är 06 nu och vi har varit uppe ur sängen sedan 04,45. Ska försöka sova med skrutt om en stund. Kanske har jag tur och kan få en timma ...


Läget

Läget är samma lika för Linn. Anfall varje vecka flera stycken, främst under sömn. 
Just hävt en elak en. En lång. Trodde vi skulle behöva larma men den släppte. Tredje på en kort stund var det dessutom.

Vi kommer flytta lite Frisium från dagen till kvällen. Vi har kontakt med Tove så små förändringar görs. 

Har även en medicin som heter Fycompa som ligger utskriven på recept. Ev sätter vi in den också. Antagligen.

I nästa vecka får vi förmodligen vårt assistans beslut. Vågar inte tro ngt alls. Men hoppas såklart att Linn ska få det hon har rätt till. 

Vi känner stort behov av nattlig assistans. Linns nattliga kramper har varat några år nu och det sätter sina spår på oss föräldrar. 

Älskade fina vackra flicka 💖

Smekvecka

Var nog en Smekvecka förra veckan i samband med höjning av Frisium. Elaka och många anfall är tillbaka. För en stund sedan ett skrik i en kramp som aldrig tycktes ta slut.
Igår ambulans på föris. 

Får se vad dagen och helgen ger.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!