Fick ett samtal i em som gjorde mig orolig för Linns framtid 😔


Läkarbesök

Bra besök idag. Provtagning också. Kom fram till att vi gör en sista, ganska kraftig ökning av diacomit. Får vi ingen bättre anfalls situation börjar vi plocka bort medicin för att byta helt. Men då har vi testat så långt vi kan.

Jag är så trött. Tar 1 föräldra dag ledigt varje vecka men är ändå så konstant trött. Alla kravmpnätter med Linn tar styggt. Så många anfall. Över 60st redan i oktober och många dagar kvar av månaden.

Har även haft strul med både färdtjänst och skolskjuts men orkar inte dra allt igen. Kanske inte konstigt jag är trött.

Ny utvecklingsbedömning har vi också påbörjat och den är tung...


Assistans och skola

Äntligen vågar jag skriva att vi har hittat två underbara assistenter till Linn. De har fått en tuff start med många anfall på skrutt men då vet de också allvaret. Känns så bra i hjärtat och jag hoppas de blir kvar hos oss länge. Linn tycker mycket om dem båda två. Jag är så tacksam för assistansen då Linn får ett helt annat, bättre liv med dem i sitt liv. De är hennes förlängda arm kan man säga. Så så bra ❤️

Tror också jag vågar säga att skolan börjar fungera. En lärare, fantastisk sådan, är på plats och det har blivit en helt annan struktur. Känns tryggt! Så kanske kanske det vänder nu.

Tyvärr har Linn ökat med anfall. Många många. Vi har tid med Dr Tove på onsdag. Hoppas på ngt mirakel som vanligt 💜


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!