Depp för denna jä--- skitsjukdom!

Linn startade dagen med ett anfall. Ett frånvaroanfall dessutom. Jag hatar när anfall dyker upp som inte hör till vanligheten. Hon föll åt vänster, blev helt slapp i kroppen och totalt frånvarande. Bröt med stesolid efter ca 3-4 minuter och anfallet var över efter sammanlagt ca 6 minuter.

Allt gick ju bra, klarade det själv med stesolid och behövde inte larma men ÄNDÅ blir jag så jä--- trött på denna skitsjukdom!!

Pratade med peilepsi sjuksköterskan igår. De hade ingen aning om att Linn hade behövt respiratorvård för två veckor sedan. Allt tar ju sådan tid innan det kommer fram till dem.

På onsdag i nästa vecka ska de i alla fall ta upp Linn på deras kirurg konferans. Då skall MR läkaren ha gått igenom Linn´s blider och de ska diskutera om, vad och hur de ska gå tillväga i nästa steg. Om det nu visar något vill säga. Gör det inte det så blir det en ny MR om ca ett halvår.....

Var med Lukas på hans skytte igår och vad duktig han är! Det var jättekul att se hans koncentration! Hampus hade skridsko dag igår och kom hem med trötta ben. Idag är det Lukas tur för skridskor, som han har längtat!

Välkommen helg, ska bli spännande och se vad du har att erbjuda.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!