Regn..

Lillskruttan hade en liten temphöjning igår igen men nu verkar det borta. Blir alltid lite orolig då jag vet att hon krampar lätt då.

Regn regn regn. Tar det aldrig slut? Känns som att vi bara spenderar tid här hemma i lägenheten. Hade varit skönt med lite härligt höstväder istället.

Pratade med epilepsisjuksköterskan i måndags om Linn´s Epistatus och Tove hade inte skrivit licensansökan ännu därav att vi inte fått det. Det skrivs egentligen inte ut till små barn om inte speciella skäl finns men det finns det då det ofta häver hennes anfall på sjukhus. Undra om det är svårare att ge?? Ska visst spruta det i mungipan, mot tandköttet, på varje sida i munnen.

Lukas har beslutat sig för att sluta innebandy. Han vill börja med luftgevärs skytte så på torsdag blir det premiär för han med det :)

Nä, nu får det bli ett röj här hemma som alla andra dagar..... Ha en bra dag i regnet!



Kommentarer
Postat av: Malin

Vi har äntligen börjat få kläm på epistatusen nu.

Det som varit jobbigt är att hon varit så borta efteråt, har larmat två gånger eftersom jag trott att hon fortfarande haft pågående anfall.

I fredags sluddrade hon och vinglade när hon gick efter att hon fått det. Men med tanke på Ebbas ålder är det guld värt att kunna bryta anfall genom att kunna ge medicin i munnen.

2011-10-05 @ 19:54:52
URL: http://barnmedepilepsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!