Lugn helg

Det var längesedan vi hade en så lugn helg som vi har haft nu, och den var mer än välkommen. Det var bara Linn, Christian och jag hemma. Christian och jag fick var sin sovmorgon = skönt! Då skrutt sedan dryga två månader tillbaka har bestämt sig för att det är morgon och dags att gå upp mellan kl 4,30 och 5,30 så gäller det att lägga sig i tid! Att hon dessutom vaknar under natten några gånger gör att vi inte har sovit en hel natts sömn på två år. Tur nog så somnar hon om fort på natten....0)

I fredags gottade vi till det med havskräftor och i lördags hade Christian lagat italiensk buffé. Det var så gott! Får hålla igen i veckan.....

Hampus hade simtävling i lördags, sista för terminen. Tävlade i frisim (crawl). I starten, när han dök, vände sig ena glaset så han fick stanna upp några sekunder för att vända tillbaka det, därav slog han inte sitt person bästa på 100 m frisim. Men grym är han. Tränarna öste beröm om hur duktig han är och att de ser stor potential i honom. Så kul!!

Veckan som kommer är fullspeckad, dels med nagelfix alla kvällar, resursintervju, fotbollsträning och neurologmöte med Tove. Har skrivit ner en lista med frågor och funderingar.


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Vad härligt med en sån helg! Tänk så mycket mer man tar vara på dessa stunder nu. Stor kram.

2012-06-18 @ 11:51:12
URL: http://yummymummy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!