Helgen..

Helgen som gick var helt ok. Linn vart såå förkyld, förundrad över att det kan komma så mycket snor ut genom hennes lilla söta näsa. Lördagen spenderade jag i Kungsbacka simhall. Hampus tävlade i vårsimiaden. Tårar vattnades när han tog första starten, som han dessvärre blev diskvalifiserad i. Det är tuffa regler och han lutade sig fram liite precis innan visselpipan lät. Min stora lilla pojk <3 Men han var lika glad för det :) De andra simsätten gick bra och han  är grym i vattnet!!

Annars flyter allt på, både Christian och jag har det kämpigt just nu. Svårt att styra över känslorna. Fick e bok skickad till mig från Ann *Den förbjudna sorgen* Har läst halva nu och ska även se till att Christian läser den. Blir en bekräftelse på att våra känslor är befogade och faktiskt okej.

Småsaker som blir extra jobbiga, som ex så blev vi bjudna på 35 års fest hos ett par vänner, jättekul!! Men, det var barnfritt. Återigen fick vi tacka nej. Men vi var glada att vi blev bjudna i alla fall. De tänkte på oss och ville ha med oss. Jag är väldigt social av mig och älskar att umgås med människor och i och med att vi är begränsade till att åka bort så blir det mindre av det. Trist men sant.

Idag var det dags för förskola för skruttan igen. 1,5 timmar orkade hon sedan var hon toktrött och vi fick gå hem. Tur vi har några veckor så att vi verkligen kan ta det i en lugn takt.


Gjorde det vardagliga livet lite enklare idag också och beställde *Linas matkasse* Blev glatt överraskad över alla fina råvaror som var med. Nu blir matlagningen lite roligare med nya recept.
Det behövs! Samma mat varje vecka.... så det här blir spännande :)


Kommentarer
Postat av: Malin

Det gjorde du rätt i, att underlätta vardagen så mycket det är möjligt och går borde vi alla göra.

Den sociala biten är verkligen tuff även för oss, ännu värre är det nu när Ebba äter sin kost. Förhoppningsvis kommer våra allra närmaste vänner klara av att umgås med oss och orka anpassa sig en och annan kväll. Kram

2012-05-07 @ 21:01:52
URL: http://barnmedepilepsi.blogg.se/
Postat av: Lena Sundqvist

Kramar vännen! Den sociala biten blir en öken när man är i vår sits men det är bara försöka göra det bästa av de vänner som finns kvar och försöka förklara att barnfritt inte är ett alternativ. Kramar och lycka till på förskolan.

2012-05-08 @ 05:30:27
URL: http://korpoga.webblogg.se/
Postat av: Ann Andersson

Kram och lycka till med inskolningen vännen - känner med dig och de dina i det du skriver... kramar <3 <3 <3

2012-05-08 @ 10:11:08
URL: http://ketogenmat.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!