Syskongrupp och tema dag

 Linn äter något bättre nu äntligen. Sover dock lika mycket. Lilla pärlan 💞 Har inte fått något samtal från sjukhuset så jag antar att hennes prover hon tog var bra.
 
I kväll var jag på information på habb om en Syskongrupp Lukas ska börja i nästa vecka. Där kommer han få träffa andra jämnåriga barn som också har syskon med funktionsnedsättningar. En pojke faktiskt, som har ett syskon med svår ep. Tror det blir bra. 
 
Är säker på att det är viktigt för syskon att träffa andra barn i samma situation och få vara mer i fokus. 
 
I höst kommer en ny utredning för Linn starta. På BNK. Det är med blandade känslor. Var på ett första besök där i fredags. Det kommer bli täta besök med psykolog och specialpedagog under några veckors tid. 
 
Nu på fredag har vi temadag för Dravets Syndrom. 16 personer kommer från Linn's vägnar för att lyssna. Släkt, vänner, habb personal och förskole personal. Det betyder jättemycket att så många vill veta mer om Linn's svåra syndrom. 
 
Bonus är att vi får träffa många av vår egna dravet familj igen ;) Ser verkligen fram emot det!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann

Det är verkligen bra att han får komma till en syskongrupp, har mycket god erfarenhet från det från mina döttrar. Skönt att han får det så tidigt. ♡ ♡ ♡
Hårligt med infodagen och att så många från Linns och er närhet kommer för att att lära sig om syndromet.
Och härligt att få möta de andra familjerna, det ger styrka ich energi. Kramar och lycka vännen ♥♥♥

2013-09-05 @ 07:10:33
Postat av: Catrin

såå skönt att läsa att Linn äter bättre, om än lite men iaf.. Vi är glada för de små framstegen :) Hoppas info dagen blir fantastisk för er alla Önskar vi kunde komma men vi är i Skene hela helgen m innebandyn.. Vi får snart ses igen ♡
Kraaaaam

Svar: Tack!! Vi måste verkligen ses snart? kRAMAR!
Jenny

2013-09-05 @ 21:13:58
Postat av: Jenni

Va skönt att det sakta men säkert iaf går åt rätt håll för Linn!❤

Hade väldigt gärna gått på tema-dagen! Samtidigt som jag förstår varför så tycker jag det e synd att det e på en vardag, inte alltid så lätt att ta ledigt. Men hoppas att ni får en givande dag!

Kram

Svar: Hoppas du inte misstolkar det jag skrev i bloggen. Vi har bara frågat våra föräldrar om att gå på tema dagen. Just för att det är en vardag lät vi våra vänner ta egna beslut efter inbjudan på fb. Stor kram och vi får ses snart!!
Jenny

2013-09-05 @ 21:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!